Home

tallettaa sähkö lakkauttaa jalkapallo maalieron jälkeen yksityinen enkeli mykkä

Chelsean jättihankinta onnistui viimeistelyssä vihdoin | Urheilu |  Keski-Uusimaa
Chelsean jättihankinta onnistui viimeistelyssä vihdoin | Urheilu | Keski-Uusimaa

Malmö ja Niklas Moisander juhlivat Ruotsin mestaruutta – loppuratkaisu jäi  maalieron varaan, fanit ryntäsivät kentälle | Yle
Malmö ja Niklas Moisander juhlivat Ruotsin mestaruutta – loppuratkaisu jäi maalieron varaan, fanit ryntäsivät kentälle | Yle

Vasta kuudennella puoliajalla antautunut Puola eteni MM-pudotuspeleihin  jännittävien minuuttien jälkeen - Jalkapallon MM 2022 - Turun Sanomat
Vasta kuudennella puoliajalla antautunut Puola eteni MM-pudotuspeleihin jännittävien minuuttien jälkeen - Jalkapallon MM 2022 - Turun Sanomat

A-junnut päättivät kauden HJK:a vastaan – mestaruus Ilvekselle - Urheilu -  Nokian Uutiset
A-junnut päättivät kauden HJK:a vastaan – mestaruus Ilvekselle - Urheilu - Nokian Uutiset

Vasta kuudennella puoliajalla antautunut Puola eteni pudotuspeleihin  jännittävien minuuttien jälkeen | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Vasta kuudennella puoliajalla antautunut Puola eteni pudotuspeleihin jännittävien minuuttien jälkeen | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Illan ottelussa hurjat panokset – näin Huuhkajat voi edetä jatkopeleihin  jalkapallon EM-kisoissa | Yle
Illan ottelussa hurjat panokset – näin Huuhkajat voi edetä jatkopeleihin jalkapallon EM-kisoissa | Yle

Kansallisen liigan ottelu avasi uudistuneen Olympiastadionin - Jalkapallo -  Aamulehti
Kansallisen liigan ottelu avasi uudistuneen Olympiastadionin - Jalkapallo - Aamulehti

Historia on opettanut meille logiikan, joka voi nostaa Arsenalin vielä  liigamestariksi - ElmoTV
Historia on opettanut meille logiikan, joka voi nostaa Arsenalin vielä liigamestariksi - ElmoTV

Jalkapallo: NoPS kukisti Hakaj:n Valkeakoskella – sunnuntaina kauden yksi  tärkeimmistä otteluista - Urheilu - Nokian Uutiset
Jalkapallo: NoPS kukisti Hakaj:n Valkeakoskella – sunnuntaina kauden yksi tärkeimmistä otteluista - Urheilu - Nokian Uutiset

Helmarit haastaa siipirikkoisen, mutta silti vaarallisen Espanjan: "Uskomme  itseemme, ei meillä ole kuin voitettavaa" | Urheilu | Länsi-Savo
Helmarit haastaa siipirikkoisen, mutta silti vaarallisen Espanjan: "Uskomme itseemme, ei meillä ole kuin voitettavaa" | Urheilu | Länsi-Savo

ONS otti tärkeän voiton Heinäpäässä ja piti sarjapaikkansa – PK-35 Helsinki  kaatui maalein 4–1 | Kaleva
ONS otti tärkeän voiton Heinäpäässä ja piti sarjapaikkansa – PK-35 Helsinki kaatui maalein 4–1 | Kaleva

HJK juhlii SM-kultaa maalieron turvin, KuPS teki mestaruuskamppailusta  kiinnostavan | Lapin Kansa
HJK juhlii SM-kultaa maalieron turvin, KuPS teki mestaruuskamppailusta kiinnostavan | Lapin Kansa

MM-futis: Kylian Mbappé on MM-kisojen palkkakuningas - Urheilu | HS.fi

Sami Hyypiä oli tehdä maalin HSV:n verkkoon - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Manchester City komealla nousulla Valioliigan mestariksi, Aston Villan  maalivahti joutui katsojien mukiloimaksi | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Manchester City komealla nousulla Valioliigan mestariksi, Aston Villan maalivahti joutui katsojien mukiloimaksi | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Belgian kultaista sukupolvea uhkaa jo putoaminen – tässä tilanteet ennen  päätöskierroksen pelejä - Urheilu | HS.fi
Belgian kultaista sukupolvea uhkaa jo putoaminen – tässä tilanteet ennen päätöskierroksen pelejä - Urheilu | HS.fi

Saksalaiset eivät peitelleet pettymystään MM-kisojen mahalaskusta –  "Täydellinen katastrofi" | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Saksalaiset eivät peitelleet pettymystään MM-kisojen mahalaskusta – "Täydellinen katastrofi" | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Tappiokin Ranskalle voi riittää jatkokarsintaan – tältä Huuhkajien  MM-haaveet näyttävät upean vierasvoiton jälkeen - Urheilu | HS.fi
Tappiokin Ranskalle voi riittää jatkokarsintaan – tältä Huuhkajien MM-haaveet näyttävät upean vierasvoiton jälkeen - Urheilu | HS.fi

Hollannin jalkapallomaajoukkue liittyi Qatarin protestirintamaan – "Emme  voi olla välittämättä ja tekemättä mitään" | Urheilu | Uusimaa
Hollannin jalkapallomaajoukkue liittyi Qatarin protestirintamaan – "Emme voi olla välittämättä ja tekemättä mitään" | Urheilu | Uusimaa

Saksan jalkapallon tulevaisuudesta käydään ankaraa vääntöä koronan varjossa  | Kauppalehti
Saksan jalkapallon tulevaisuudesta käydään ankaraa vääntöä koronan varjossa | Kauppalehti

Voitto Färsaarista ei riittänyt U19-poikien jatkopaikkaan

Helmarit on väärässä sarjassa – Joukkue jatkaa Kansojen liigan  voittoputkessa
Helmarit on väärässä sarjassa – Joukkue jatkaa Kansojen liigan voittoputkessa

Kouvolan Jalkapallo ry - Ovi kävi mutta peli parani silti

HJK on jälleen Suomen mestari, maalieron turvin! Katso, miten fanit  valtasivat kentän ja sitten nousi mestaruuspokaali | Urheilu | Yle
HJK on jälleen Suomen mestari, maalieron turvin! Katso, miten fanit valtasivat kentän ja sitten nousi mestaruuspokaali | Urheilu | Yle

U17-tytöt nimetty Viro-maaotteluun - Palloliitto.fi

Suomalaistriosta Ruotsin mestareita hullujen vaiheiden jälkeen! Katso,  miten 6000 Hammarby-fania valtasi vieraskaupungin | Urheilu | Yle
Suomalaistriosta Ruotsin mestareita hullujen vaiheiden jälkeen! Katso, miten 6000 Hammarby-fania valtasi vieraskaupungin | Urheilu | Yle