Home

Huomautus kollektiivinen Älä tee jalkapalloa puoliaika Kotityö kansallis hymni laatu

Jalkapalloa: FIN-BRA 1987, 1. puoliaika | Yle Areena

Etelä-Korea ratkaisi pudotuspelipaikan lisäajalla – Uruguayn tehot jäivät  ensimmäiselle puoliajalle eivätkä riittäneet jatkoon | Urheilu | Aamuposti
Etelä-Korea ratkaisi pudotuspelipaikan lisäajalla – Uruguayn tehot jäivät ensimmäiselle puoliajalle eivätkä riittäneet jatkoon | Urheilu | Aamuposti

1. puoliaika: Navasin huippupelastus piti pelin tasoissa: 0-0

Futisblogi Puoliaika | Suomen suosituin jalkapalloblogi.

Toinen puoliaika ei riittänyt etumatkan kuromiseen

Åbo IFK - Jalkapallo - null - Ottelut - ÅIFK - FC Haka-j

Jalkapalloa juhannuksen kunniaksi Savonrannalla | Paikalliset | Puruvesi

1. puoliaika: Jemenillä ei hätäpäivää

Reaktiivinen ja proaktiivinen jalkapallo | Futisblogi Puoliaika

Yksi hyvä puoliaika ei riitä – "Oma peli taisi seota nopeaan  tasoitusmaaliin" | Urheilu | Itä-Savo
Yksi hyvä puoliaika ei riitä – "Oma peli taisi seota nopeaan tasoitusmaaliin" | Urheilu | Itä-Savo

Huuhkajille häviö Ljubljanassa, ensimmäinen puoliaika "Slovenian täyttä  hallintaa" - Jalkapallon EM - Turun Sanomat
Huuhkajille häviö Ljubljanassa, ensimmäinen puoliaika "Slovenian täyttä hallintaa" - Jalkapallon EM - Turun Sanomat

Helmareille kylmää kyytiä Turun helteessä – Japani juoksi jalat alta  toisella puoliajalla | Ilkka-Pohjalainen
Helmareille kylmää kyytiä Turun helteessä – Japani juoksi jalat alta toisella puoliajalla | Ilkka-Pohjalainen

Jalkapallo | "Varmaan kauden jälkeen vähän saunotaan" – Ylivoimainen ToU  varmisti murskavoitolla nousun Kolmoseen | Urheilu | Uutis-Jousi
Jalkapallo | "Varmaan kauden jälkeen vähän saunotaan" – Ylivoimainen ToU varmisti murskavoitolla nousun Kolmoseen | Urheilu | Uutis-Jousi

Jalkapalloa: FIN-USSR 1988, 1. puoliaika | Yle Areena

MP:lle voitto vahvan toisen puoliajan ansiosta Salossa – joukkue on Ykkösen  sarjataulukossa toisena | Urheilu | Länsi-Savo
MP:lle voitto vahvan toisen puoliajan ansiosta Salossa – joukkue on Ykkösen sarjataulukossa toisena | Urheilu | Länsi-Savo

Manchester City runnoi Leedsiä 7–0, Pukin Norwich hävisi 0–2 Aston Villalle  | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Manchester City runnoi Leedsiä 7–0, Pukin Norwich hävisi 0–2 Aston Villalle | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Jalkapalloliigaan ei saatu kipinää, Maarianhamina säilyi pääsarjakartalla –  "Olimme alusta asti hieman parempia" | Urheilu | Kouvolan Sanomat
Jalkapalloliigaan ei saatu kipinää, Maarianhamina säilyi pääsarjakartalla – "Olimme alusta asti hieman parempia" | Urheilu | Kouvolan Sanomat

KuPSin maalijuhlat aloittanut Veteli: "Ensimmäistä puoliaikaa hallitsimme  täysin" | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
KuPSin maalijuhlat aloittanut Veteli: "Ensimmäistä puoliaikaa hallitsimme täysin" | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Jalkapallo – Wikipedia

1. puoliaika: Unohtakaa tylsä jalkapallo - tilanteita riitti - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
1. puoliaika: Unohtakaa tylsä jalkapallo - tilanteita riitti - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Helmarit hävisi Japanille Turussa murskalukemin – vastustaja iski neljä  maalia toisella puoliajalla - Urheilu | HS.fi
Helmarit hävisi Japanille Turussa murskalukemin – vastustaja iski neljä maalia toisella puoliajalla - Urheilu | HS.fi

Ranska - Itävalta 22.7. Ensimmäinen puoliaika | Jalkapallon naisten EM |  Yle Areena
Ranska - Itävalta 22.7. Ensimmäinen puoliaika | Jalkapallon naisten EM | Yle Areena