Taitava Syy varovaisuus naisten jalkapallon em pronssi pronssiottelu reductor Kuluttaa vapauttaa

Haastattelussa Suomelle jalkapallon alle 17-vuotiaiden tyttöjen MM-paikan  laukonut Jenni Kantanen - Urheilu - Nokian Uutiset
Haastattelussa Suomelle jalkapallon alle 17-vuotiaiden tyttöjen MM-paikan laukonut Jenni Kantanen - Urheilu - Nokian Uutiset

Ruotsin naisten jalkapallomaajoukkue - uusimmat sisällöt – yle.fi

Naisten maajoukkue - Amerikkalainen jalkapallo

Hurjan vuoden huipennus – Suomi pelaa jalkapallon MM-kisoissa: ”Ei me mennä  sinne ketään pelkäämään” - Urheilu | HS.fi
Hurjan vuoden huipennus – Suomi pelaa jalkapallon MM-kisoissa: ”Ei me mennä sinne ketään pelkäämään” - Urheilu | HS.fi

Jyväskylän Pallokerho - null - Alma Forstén mukana T17-EM-maajoukkueturnauksessa,  Suomelle pronssia ja MM-turnaukseen!
Jyväskylän Pallokerho - null - Alma Forstén mukana T17-EM-maajoukkueturnauksessa, Suomelle pronssia ja MM-turnaukseen!

Suomi voitti amerikkalaisen jalkapallon EM-pronssia – porvoolaiset hyvin  edustettuina maajoukkueessa | Urheilu | Uusimaa
Suomi voitti amerikkalaisen jalkapallon EM-pronssia – porvoolaiset hyvin edustettuina maajoukkueessa | Urheilu | Uusimaa

Naisten jalkapallon MM-kisat 2023 | Ottelut, tulokset, lohkot, uutiset

Suomen naiset voittivat MM-pronssia amerikkalaisessa jalkapallossa – Laura  Pulkkisen potkaisi ratkaisumaalin | Lapin Kansa
Suomen naiset voittivat MM-pronssia amerikkalaisessa jalkapallossa – Laura Pulkkisen potkaisi ratkaisumaalin | Lapin Kansa

Jalkapallon EM-kisat | Veikkausuutiset - Veikkaus

MM-karsinnat vuoden 2023 naisten MM-kisoihin - Jalkapallon-MM 2023

Kampuksen Dynamo ry - Jalkapallo - Euroopan mestaruus Portugaliin

Jalkapallon naisten MM-kisat | Futisfani.com

Ruotsi voitti pronssia jalkapallon naisten MM-kisoissa Australiassa -  MTVuutiset.fi
Ruotsi voitti pronssia jalkapallon naisten MM-kisoissa Australiassa - MTVuutiset.fi

Jalkapallon naisten EM-kisat 2022: otteluohjelma, tv, aikataulu, Helmarit

MM-finaali pelataan sunnuntaina! Mitkä ovat ennakkoasetelmat viikonlopun  mitalipeleihin? - Jalkapallon-MM 2023
MM-finaali pelataan sunnuntaina! Mitkä ovat ennakkoasetelmat viikonlopun mitalipeleihin? - Jalkapallon-MM 2023

Suomi voitti amerikkalaisen jalkapallon EM-pronssia! - Urheilu -  Ilta-Sanomat
Suomi voitti amerikkalaisen jalkapallon EM-pronssia! - Urheilu - Ilta-Sanomat

Jalkapallon MM-kisojen 2023 otteluohjelma - Jalkapallon-MM 2023

Naisten EM 2022 arkistot - Sivu 2 3:stä - Jalkapallon EM-kisat 2024

Sensaatiopronssia lähes 50 vuoden MM-kisatauon jälkeen – Tiesitkö tämän  Turkin jalkapallomaajoukkueesta? | Yle
Sensaatiopronssia lähes 50 vuoden MM-kisatauon jälkeen – Tiesitkö tämän Turkin jalkapallomaajoukkueesta? | Yle

Australia alleviivaa pronssiottelun merkitystä – jalkapallon naisten  MM-kilpailujen mitalipeleissä riittää voittajia | Ilkka-Pohjalainen
Australia alleviivaa pronssiottelun merkitystä – jalkapallon naisten MM-kilpailujen mitalipeleissä riittää voittajia | Ilkka-Pohjalainen

Jalkapallon EM-kisat 2021 | Huuhkajat, tulokset, TV, palkitut

Englannin jalkapallon lähes 50 vuoden kuiva kausi ohi - naiset  MM-pronssille | Yle
Englannin jalkapallon lähes 50 vuoden kuiva kausi ohi - naiset MM-pronssille | Yle

Englanti voitti järjestäjämaa Australian ja selvisi jalkapallon  MM-finaaliin - Jalkapallo - Aamulehti
Englanti voitti järjestäjämaa Australian ja selvisi jalkapallon MM-finaaliin - Jalkapallo - Aamulehti

Ruotsi voitti MM-pronssia – jalkapallon MM-kisojen kestomenestyjä – Päivän  Lehti
Ruotsi voitti MM-pronssia – jalkapallon MM-kisojen kestomenestyjä – Päivän Lehti

Englanti–Australia: MM-välierästä tuli huima trilleri - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
Englanti–Australia: MM-välierästä tuli huima trilleri - Jalkapallo - Ilta-Sanomat