FC SUMU - Suurmetsän Urheilijat

Töölön Vesa
Töölön Vesa

Missä menee Turkufutis? – 2022 Topit ja Flopit – SuburbanTurku

VPS:n ja HIFK:n jalkapallo-ottelussa lauantaina soihtuja roihuttaneille  sakkoja – Neljä fania vietti yönsä putkassa | Ilkka-Pohjalainen
VPS:n ja HIFK:n jalkapallo-ottelussa lauantaina soihtuja roihuttaneille sakkoja – Neljä fania vietti yönsä putkassa | Ilkka-Pohjalainen

Autio Kenttä Sumu - Ilmainen valokuva Pixabayssa - Pixabay

Kooste | 13.4. SUMU/SOB - HIFK 0-10 - YouTube

Ilmainen kuva: Sport kengät, sneakers, jalkapallo, jalkapallo, sport,  nahka, jalat
Ilmainen kuva: Sport kengät, sneakers, jalkapallo, jalkapallo, sport, nahka, jalat

Kuva: Rangaistuspotku - jalkapallo jalkapallokenttä maali maalit  rangaistuspotku lapsi - Kuvapankki - Kuvatoimisto Vastavalo.net
Kuva: Rangaistuspotku - jalkapallo jalkapallokenttä maali maalit rangaistuspotku lapsi - Kuvapankki - Kuvatoimisto Vastavalo.net

FC SUMU 77 | Helsinki

Edustusjoukkueen synkkä alkukausi jatkuu – SUMU/sob 2-1 voittoon – SAPA  HELSINKI 1970
Edustusjoukkueen synkkä alkukausi jatkuu – SUMU/sob 2-1 voittoon – SAPA HELSINKI 1970

SUMU | SUMU galleria

Kuva: Maali - jalkapallo jalkis futis jalkapallokenttä kenttä maali sumu  nurmi - Kuvapankki - Kuvatoimisto Vastavalo.net
Kuva: Maali - jalkapallo jalkis futis jalkapallokenttä kenttä maali sumu nurmi - Kuvapankki - Kuvatoimisto Vastavalo.net

FC SUMU 77 - Komeet jätkät tappioputkessa! 77 nukkui tänään ToTea vastaan  10 minuuttisen ja vastustaja rokotti kolmesti. Kahdella läpiajolla ja  kyseenalaisella kulmaosumalla. Ruokki maalasi kahdesti vielä ennen taukoa  mutta tänään se
FC SUMU 77 - Komeet jätkät tappioputkessa! 77 nukkui tänään ToTea vastaan 10 minuuttisen ja vastustaja rokotti kolmesti. Kahdella läpiajolla ja kyseenalaisella kulmaosumalla. Ruokki maalasi kahdesti vielä ennen taukoa mutta tänään se

Koronavirus sulkee ovet jättistadionin huippuotteluun Milanossa – Italian  pääministeri: ”Meidän on kärsittävä tästä” - Eurosarjat - Ilta-Sanomat
Koronavirus sulkee ovet jättistadionin huippuotteluun Milanossa – Italian pääministeri: ”Meidän on kärsittävä tästä” - Eurosarjat - Ilta-Sanomat