Home

areena Osallistua suorittaa suomen jalkapallo mitali Museo Ulkomailla epäluottamus

Mitaliteline - Jalkapallo - Mitalihenkari - Suomen Rahaliike

Mitali Futis - Laatupalkinto

Naisten Suomen cupin parhaan pelaajan voitonjuhlia varjostaa suuri suru |  Urheilu | Kouvolan Sanomat
Naisten Suomen cupin parhaan pelaajan voitonjuhlia varjostaa suuri suru | Urheilu | Kouvolan Sanomat

Suomen jalkapallo | Länsi-Uusimaa

Vuoden valinnat - Suomen Palloliitto

Suomi vei amerikkalaisen jalkapallon EM-pronssia Ruotsin nenän edestä –  mitali 13 vuoden tauon jälkeen ilahdutti: "Kuiva kausi päättyi lopultakin"  | Yle
Suomi vei amerikkalaisen jalkapallon EM-pronssia Ruotsin nenän edestä – mitali 13 vuoden tauon jälkeen ilahdutti: "Kuiva kausi päättyi lopultakin" | Yle

Kaustisen Pohjan-Veikot - Yleisurheilu - Yleisurheilun SM-kisoista lisää  mitaleja sunnuntaina
Kaustisen Pohjan-Veikot - Yleisurheilu - Yleisurheilun SM-kisoista lisää mitaleja sunnuntaina

Saako JyPK:n kausi kruunun mitalin muodossa? – ”Ollaan parissa kaudessa  kehitytty Suomen top5-joukkueeksi” | Urheilu | Keskisuomalainen
Saako JyPK:n kausi kruunun mitalin muodossa? – ”Ollaan parissa kaudessa kehitytty Suomen top5-joukkueeksi” | Urheilu | Keskisuomalainen

Kansallisen liigan voittajajoukkue Kuopion Palloseura sai kultamitalinsa |  Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Kansallisen liigan voittajajoukkue Kuopion Palloseura sai kultamitalinsa | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Näin Ruotsi teki yhden kaikkien aikojen urheiluihmeistä – MM-mitali voi  hyvin jäädä Pohjolan viimeiseksi - Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Näin Ruotsi teki yhden kaikkien aikojen urheiluihmeistä – MM-mitali voi hyvin jäädä Pohjolan viimeiseksi - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Jalkapallo mitali 1 – palkintonurkka

Espanja–Suomi osoitti taas, että jalkapallo on suurta tunnetta | Image

Mitali Soccer - Laatupalkinto

Ansiomerkin hakeminen - Palloliitto.fi

Valkealan Kajo | Jalkapallo - Ella Peltola oli edustamassa Kaakkois-suomen  piiriä ja KAJOA Palloliiton valtakunnallisissa taitokilpailuissa 22.11.2015  tyttöjen E10 sarjassa ja Ella suoritti kultamerkin ja oli SM-kisassa  hienosti sijalla 11 !!! KAJO
Valkealan Kajo | Jalkapallo - Ella Peltola oli edustamassa Kaakkois-suomen piiriä ja KAJOA Palloliiton valtakunnallisissa taitokilpailuissa 22.11.2015 tyttöjen E10 sarjassa ja Ella suoritti kultamerkin ja oli SM-kisassa hienosti sijalla 11 !!! KAJO

YOG arkistot - Suomen Olympiakomitea

Miksi jalkapallon MM-kisat alkavat taas ilman meitä? Suomi voisi olla  huipulla, mutta ensimmäinen arvokisamitali kaatui krapulaan - Urheilu |  HS.fi
Miksi jalkapallon MM-kisat alkavat taas ilman meitä? Suomi voisi olla huipulla, mutta ensimmäinen arvokisamitali kaatui krapulaan - Urheilu | HS.fi

Vain Timo Blomqvist, 60, voitti Suomen molemmat jääkiekkomitalit

Mitali Jalkapallo Suomen Cup 2002 - Huuto.net

Kuohujuomat poksahtelivat KuPSin naisten juhlissa ja Kalinka soi – Pronssi  oli keltapaidoille historian ensimmäinen mitali naisten liigakentiltä |  Urheilu | Savon Sanomat
Kuohujuomat poksahtelivat KuPSin naisten juhlissa ja Kalinka soi – Pronssi oli keltapaidoille historian ensimmäinen mitali naisten liigakentiltä | Urheilu | Savon Sanomat

Naisten Liiga (Suomen jalkapallo) | Savon Sanomat

HJK jyräsi Suomen cupin voittoon Roope Riskin maaleilla – "Jo nuorena  minulle opetettiin, että Interille ei saa hävitä" | Urheilu | Keski-Uusimaa
HJK jyräsi Suomen cupin voittoon Roope Riskin maaleilla – "Jo nuorena minulle opetettiin, että Interille ei saa hävitä" | Urheilu | Keski-Uusimaa